Wijzigingen in aanbod en manier van onderwijs geven ten gevolge van het Corona-virus

Het Cororna virus stelt ons voor nieuwe uitdagingen.

Om ons onderwijs zoveel mogelijk door te laten gaan proberen we zoveel mogelijk cursussen online aan te bieden. Mocht je je voor dit voorjaar voor een cursus hebben opgegeven dan nemen we contact met je op zodra we weten hoe we de cursus willen aanbieden.

Voor alsnog worden de volgende cursussen online aangeboden:

- Medische basiskennis (R06)
- Epidemiologische onderzoek- Verdieping (V51)
- Longitudinale data-analyse (K73)

Voor de cursus Regressietechnieken (V30) wordt deze mogelijkheid momenteel onderzocht.

Voor de cursussen: Klinemetrie (V40), Kwalitatief onderzoek (K78) en R (R07), die in juni plaats zouden vinden, zal op een later moment besloten worden of we deze op een alternatieve wijze kunnen aanbieden.

Iedereen die zich voor een van deze cursussen heeft ingeschreven ontvangt hierover bericht zodra we hier meer over weten.

De cursussen V20 en K71 zijn helaas geannuleerd omdat het niet mogelijk was om deze zo snel om te zetten naar online cursussen. Alle cursisten hebben hier per mail bericht over ontvangen.

Voor de tentamens zoeken we ook naar oplossingen.

Indien mogelijk worden die online aangeboden, maar voor kennis tentamens is dat helaas niet mogelijk. Tentamens waarbij online niet mogelijk is worden uitgesteld tot het najaar. Alle studenten die zich hebben ingeschreven voor tentamens ontvangen tijdig bericht over het al dan niet doorgaan van een tentamen en in welke vorm dat zal gebeuren.

Als u vragen heeft mail dan even naar epidm@vumc.nl.


Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen
U maakt gebruik van een verouderde browser, voor optimaal gebruik raden wij aan om uw browser te updaten.