EpidM cursussen in Corona tijd

Vanuit EpidM doen we er alles aan om zoveel cursussen door te laten gaan. Afgelopen maanden hebben een aantal cursussen online plaatsgevonden en zijn een aantal cursussen waarvoor dit op korte termijn niet te realiseren was, naar het najaar verplaatst. Los van wat eerste opstart probleempjes zijn deze cursussen goed verlopen.

Voor dit najaar is het streven om onze cursussen zoveel mogelijk op de reeds geplande data door te laten gaan.

Afhankelijk van de cursus en de mogelijkheden op de verschillende onderwijslocaties zullen de cursussen online, face to face of in een combinatie van beide worden aangeboden. Welke cursussen op welk manier aangeboden zullen worden is op dit moment nog niet bekend. Informatie hierover zal op de website te vinden zijn zodra er meer duidelijk is.

Wanneer een cursus face to face wordt aangeboden, worden daarbij de maatregelen zoals die rond Corona geformuleerd zijn, zorgvuldig nageleefd. Het gevolg hiervan is dat het aantal deelnemers beperkt zal zijn en dat pauzes op een andere manier ingevuld moeten worden dan dat u van ons gewend bent. Zowel met de conferentieoorden als met de beheerders van het gebouw van de Open Universiteit hebben we zeer regelmatig contact over de te nemen maatregelen en (on)mogelijkheden.

Bij online onderwijs, worden de hoorcolleges online aangeboden en zijn er Zoom bijeenkomsten met docenten en/of tutoren waarin vragen gesteld kunnen worden of stof nader wordt toegelicht.

Tentamens bieden we op dit moment ook online met Zoom surveillance aan. Tot nu toe zijn onze ervaringen en die van de cursisten vrijwel allemaal positief over deze mogelijkheid van tentamineren.

Mocht u nog vragen hebben over onze najaarscursussen , neemt u dan gerust contact op met EpidM: epidm@amsterdamumc.nl. (Ons emailadres is afgelopen maand aangepast van VUmc naar Amsterdam UMC).


We hopen u komend najaar, op welke manieer dan ook , weer bij onze cursussen te mogen begroeten.


Als u doorsurft op deze website, gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie Deze melding verbergen
U maakt gebruik van een verouderde browser, voor optimaal gebruik raden wij aan om uw browser te updaten.